Mobiel dataverbruik, we kunnen niet meer zonder. Naast dat het een stuk veiliger is dan alle gratis beschikbare wifi hotspots, is ook de snelheid steeds meer aan het toenemen. Nog even en je schakelt thuis de trage wifi uit op je mobiel. Maar dan gaat het wel ten koste van je bundel. En die is nog niet altijd oneindig. Weet jij hoeveel MB of zelfs GB een uurtje Netflix kost? Of als de kinderen even YouTube laat kijken?

  • Wil je even lekker Netflix streamen in HD-kwaliteit? Reken er dan op dat je zo’n 2 GB per uur verbruikt.
  • Laat je de kids even YouTube filmpjes kijken? Dan ben je per uur zo’n 200 tot 400 MB kwijt als je de video’s in normale kwaliteit (480p) kijkt.
  • Of even televisiekijken op je mobiel? Dan verbruik je ongeveer 1 GB per uur.

Allemaal manieren om jouw mobiele bundel er snel doorheen te trekken. Eigenlijk heb je gewoon meer MB’s nodig. Goed nieuws voor iedereen die klant is bij Telfort.

Twee keer zoveel data

Beschikken jullie thuis over 2 of meer mobiele abonnementen op 1 adres? Dan krijg je sinds deze week (15 oktober) iedere maand automatisch 2x zoveel data! En het mooie is, daar hoef je verder helemaal niks voor te doen! Overigens profiteren ook nieuwe klanten van dit voordeel als je 2 mobiele abonnementen van Telfort combineert op hetzelfde adres. Of je nou in een druk studentenhuis woont of een groot gezin thuis hebt, met 2x zoveel data kan iedereen gewoon lekker zijn of haar eigen ding doen, waar en wanneer je wilt.

Alles te weten komen over dit CombiVoordeel doe je hier.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Telfort.

Powered by WPeMatico