De Netflix serie over Christine McConnell is niet iets wat je waarschijnlijk al eens eerder hebt gezien. McConnell is zowel kunstenaar als fotograaf. Haar bekendheid is waarschijnlijk volledig toe te wijzen aan sociale media en dan vooral haar Instagram-account waar ze foto’s plaatst van nogal uitzonderlijk voedsel. Haar account heeft inmiddels al meer dan 350.000 volgers.

The Curious Creations

Met de Netflix serie The Curious Creations (geproduceerd door The Jim Henson Co) laat Christine je meekijken in haar angstaanjagend heerlijke huis wat vol staat met griezelig voedsel waarvan je je nauwelijks kunt voorstellen dat het eetbaar is. In iedere aflevering laat ze zien hoe je deze angstaanjagende lekkernijen kunt maken met haar kleurrijke verzameling wezens. Ze lijkt te zijn gespecialiseerd in het maken van eetbare vogelspinnen, met chocolade overgoten hoofden en spookhuizen van peperkoek maar verder lijkt ze heel normaal.

De wezens in de serie zijn gemaakt door Henson Alternative, de afdeling van de Jim Henson Company bekend van Muppets) die zich richt op ‘content die speciaal en exclusief is gemaakt voor volwassenen‘.

Christine McConnell is tevens de auteur van het kookboek Deceptive Desserts: A Lady’s Guide to Baking Bad!

Powered by WPeMatico