Weer een Nederlands succes op Kickstarter. Binnen 24 uur is het bordspel Chartered: The Golden Age succesvol gefinancierd via het bekende crowdfunding platform. Dat wil zeggen dat het bordspel daadwerkelijk in productie gaat. De campagne loopt nog tot en met 13 november, dus tot die tijd heeft iedereen nog de mogelijkheid het spel te bestellen.

Een droom die uitkomt

Voor de bedenkers, Alexander Kneepkens en Arnold van Binsbergen, is het een droom die uitkomt. “Het is prachtig dat we binnen 24 uur ons doel al hebben behaald. Er zitten jaren van ontwikkeling in. Dankzij alle feedback en oefenspellen staan we waar we nu staan,” aldus Alexander.

Arnold vult hem aan: “Door te luisteren naar feedback van veel spelers, bouw je aan een community. En dat vertaalt zich terug in de snelle voltooiing van de Kickstarter.

Chartered: The Golden Age

Tijdens het spelen van Chartered: The Golden Age waan je jezelf als koopman in de ontluikende handel van de 17e eeuw. Je bouwt pakhuizen, investeert in diverse producten en je draagt bij aan de groei van Amsterdam. Het doel van het spel is zelf zo veel mogelijk winst te maken, op de juiste plaatsen pakhuizen te bouwen om je tegenstanders te blokkeren en bedrijven nog sneller te laten groeien door overnames. De koopman met het meeste geld, wint het spel.

Chartered 3

Powered by WPeMatico