De iPhone Xr, wat ons betreft de beste koop van de nieuwe lichting iPhones, kan vanaf vandaag voorbesteld worden. Het leuke van die pre-orders is dat je aan de bestelpagina bij Apple Nederland al een heel goed idee krijgt van welke van de zes kleuren het meest populair is. Het laat ook zien of we in Nederland veel of weinig telefoons krijgen voor de eerste lancering. Om daar maar mee te beginnen: het lijkt er op dat we – zoals altijd – veel te weinig iPhones krijgen om aan de eerste vraag te voldoen.

Dat betekent dat mensen die er graag eentje willen bestellen in een interessant soort spagaat komen: hoeveel wil ik uitgeven? Wil ik per se een bepaalde kleur? Hoe veel of weinig opslag wil ik hebben en ben ik bereid daar extra voor te betalen? Moet ik ‘m heel snel hebben? Er zijn natuurlijk nog andere manieren om een nieuwe iPhone Xr te krijgen naast de Apple Store, want je kunt ook prima bij een aanbieder aankloppen voor een toestel dat je met je abonnement afbetaalt. Allemaal mogelijke keuzes, maar als we puur naar de Apple online Store kijken zijn er al wat trends zichtbaar.

iphones-xr
Alle zes de kleuren iPhone Xr, inclusief het limited (PRODUCT)RED

Powered by WPeMatico