Nu dat Apple met de zo goed als randloze iPhone X de huidige designtrend heeft gezet en alle andere bedrijven dat design min of meer hebben overgenomen is er nog één vijand van het volledige scherm als voorkant van je telefoon over: de inkeping aan de bovenkant voor sensoren en camera’s, beter bekend als de ‘notch’. Het heeft wat voeten in de aarde om ook die nog weg te werken, want al die dingen die daar in zitten zijn essentieel voor het gebruik van een smartphone anno 2018.

Samsung wil alles op alles zetten om als eerste een écht randloos en volledig scherm zonder notch te leveren in een smartphone en de beste kandidaat tot nu toe lijkt de Galaxy S10. Tijdens de OLED-conferentie in Shenzhen lekte een Chinese Twitteraar een foto van de dingen die Samsung allemaal wil gaan inzetten om die droom werkelijkheid te laten worden.

Powered by WPeMatico