In oktober was het genieten voor iedereen die graag films en series kijkt via Netflix. Er kwam veel nieuwe content beschikbaar via de populaire streamingdienst. Naast alle normale series, films en documentaires was er speciaal voor Halloween een extra update met een reeks horror originals, films en klassiekers. The Haunting of Hill House was er daar een van, met in de hoofdrol onze eigen Michiel Huisman. Maar ook het tweede seizoen van Making a Murderer zorgt weer voor veel discussie. En voor een van de favoriete nieuwe shows, √Člite, heeft Netflix al pijlsnel het tweede seizoen besteld.

Aankomend weekend gaat de wintertijd weer in, en dan betreden we het beste jaargetijde voor het lekker bingen van series op Netflix. Vroeg donker, steeds kouder, ideaal om binnen te blijven, op de bank te ploffen en jouw ’to-watch-list’ eens af te gaan werken. Mocht deze nog niet lang genoeg zijn dan komt er met deze november update van Netflix weer genoeg nieuws aan.

Netflix Original Series

Zoals altijd beginnen we met een overzicht van alle nieuwe Netflix Original Series. Iets waar Netflix natuurlijk altijd de focus op heeft. Deze Original series komen vaak ook helemaal in een keer beschikbaar voor jou om te bingen, op een paar uitzonderingen na waarvan er wekelijks een nieuwe aflevering toegevoegd zal worden.

  • House of Cards, seizoen 6 (tevens het laatste seizoen). Beschikbaar vanaf 2 november 2018. (Check hier de trailer.)
  • The Sinner, seizoen 2, beschikbaar vanaf 8 november 2018.
  • Super Drags, beschikbaar vanaf 9 november 2018.
  • Westside, beschikbaar vanaf 9 november 2018.
  • Warrior, beschikbaar vanaf 13 november 2018.
  • Narcos Mexico, beschikbaar vanaf 16 november 2018.

Netflix Original Films

Hoewel films toch wat minder populair zijn, komen er deze toch weer een aantal uit die zeker de moeite waard zijn om te gaan kijken. Hieronder alle Netflix Original Films. Verderop in deze blog een overzicht van alle overige titels.

  • The Holiday Calendar, beschikbaar vanaf 2 november 2018.
  • The Other side of the Wind, beschikbaar vanaf 2 november 2018.
  • Outlaw King, beschikbaar vanaf 9 november 2018.
  • Braqueurs, beschikbaar vanaf 15 november 2018.

Powered by WPeMatico