Eerder deze week maakte Sonos een toch bijzondere samenwerking bekend met één van de meest invloedrijke en eigenzinnige bands uit de wereldwijde muziekcultuur, de Beastie Boys.

Sonos Beastie Boys Play:5 speaker

Als eerbetoon aan de creativiteit van dit inventieve New Yorkse trio, en met de publicatie van het Beastie Boys Book in het vooruitzicht, werkte Sonos samen met Adam ‘Ad-Rock’ Horovitz, Michael ‘Mike D’ Diamond en hun goede vriend en kunstenaar uit San Francisco Barry McGee aan een limited edition van de Sonos Beastie Boys Play:5 speaker. Waarvan alle opbrengsten naar verschillende goede doelen gaan.

De missie van Sonos is om de wereld te helpen beter te luisteren, maar het bedrijf wil ook een bijdrage leveren aan de cultuur door toegang tot muziek en muziekonderwijs mogelijk te maken. Daarom wordt de totale opbrengst van de samenwerking gedoneerd aan Peace Sisters en Little Kids Rock uit naam van de Adam Yauch Foundation, samen met een mooie productdonatie.

Het is geen toeval dat het eerste nummer dat ooit voluit op een Sonos werd afgespeeld No Sleep Til Brooklyn was. De Beastie Boys hebben zo’n grote naam binnen de muziekwereld en hebben zoveel mensen geïnspireerd, dat we ongelooflijk dankbaar zijn dat we hun werk kunnen steunen door middel van deze samenwerking,” aldus Brian Beck, Global Head of Music bij Sonos.

Powered by WPeMatico