Vanaf woensdag 1 november vervallen alle Air Miles punten die ouder dan 5 jaar zijn. Dus alle punten die je voor 2013 hebt gespaard verdwijnen van je tegoed. Was je al die jaren aan het sparen voor een vlucht of een ander groot cadeau. Helaas, je duizenden gespaarde Air Miles zijn na woensdag 1 november gewoon weg. Men heeft nu al aangegeven dat ze deze datum niet gaan verlengen.

Het gaat in totaal om 700.000 mensen waar woensdag 1 november in totaal zo’n 2,9 miljard Air Miles gaan verdwijnen. Natuurlijk is het van oorsprong Britse spaarprogramma uit de jaren 90 al geruime tijd bezig met het voeren van campagne. Desondanks zijn er nog altijd veel, heel veel accounts die hun tegoed nog niet hebben verzilverd. Logisch toch want dit was ooit ook het idee?

Saldo checken Air Miles
Saldo checken Air Miles

Powered by WPeMatico