De nieuwe OnePlus 6T is vandaag in New York gepresenteerd. Hoewel de looks en het grootste gedeelte van de techniek aan de binnenkant van het nieuwe smartphone-vlaggenschip van OnePlus al gelekt zijn wilden we toch even kijken of er nog nieuws zou zijn tijdens de persconferentie.

Het grootste nieuws voor OnePlus is vooral voor het bedrijf zelf belangrijk. Met een partnership met T-Mobile hebben ze eindelijk de weg naar de VS weten te vinden en daar zijn ze natuurlijk heel blij mee. Ook het succes in India en andere internationale markten werd aangestipt om maar aan te geven dat OnePlus het goed doet. Het bedrijf is relatief klein maar verkoopt goed en maakt ook gewoon winst. De strategie om elk jaar maar één nieuwe telefoon (en één update) uit te brengen die de beste is die het bedrijf kan maken op dat moment werkt prima voor ze en en ze zijn niet van plan die te gaan veranderen.

OP6T-Unlock

Powered by WPeMatico