Tja, dat zat er wel in. De vorige maand aangekondigde Playstation Classic mini-console krijgt 20 games, maar bij de eerste teaser werden er daar maar een paar van genoemd. De vrees was toen al dat het verlanglijstje van de meeste gamers niet realistisch was vanwege licentie-ellende (want zo gaat dat met oude games van verschillende uitgevers) en de aankondiging van de hele lijst met games vandaag bevestigt dat vermoeden. Kijk de video om nog even te zien hoe goed dat spul overeind is gebleven of check anders de alfabetische lijst hieronder.

De Playstation Classic gaat op 3 december in de verkoop en gaat 100 euro kosten. Daarvoor krijg je dan het kleine apparaat, twee controllers en de 20 games die er ingebakken zijn. Volgens Sony is het niet mogelijk om andere games erbij te gaan zetten nadat je de console hebt gekocht. Je moet het dus doen met deze twintig die er bij geleverd worden.

Powered by WPeMatico