De nominaties voor de Drone Awards 2018 zijn vandaag bekend gemaakt. Dit jaar zijn er wederom 8 genomineerde dronevideo’s die kans maken op de inmiddels prestigieuze Drone Award, verdeeld over de twee categorieën ‘Luchtfotografie’ en ‘Racing’.

Vijfde editie

Voor het vijfde opeenvolgende jaar maken de beste Nederlandse drone video’s van afgelopen jaar kans op een prestigieuze Drone Award. Acht dronepiloten maken dit jaar kans op een Drone Award, verdeeld over de twee categorieën.

Luchtfotografie

In de categorie ‘Luchtfotografie’ zijn vier video’s genomineerd, die opvallen dankzij een prachtige combinatie van perfecte opnames en een uitstekende montage.

Jelte Keur legde vanuit grote hoogte unieke kunstwerken tussen de gewassen vast, terwijl Sander Coppens met zijn video de Oosterscheldekering op een bijzondere manier in beeld bracht.

Marco Borsato’s videoclip van het nummer ‘Alsof je vliegt’ is dit jaar eveneens genomineerd voor een Drone Award in de categorie ‘Luchtfotografie’. En als vierde maakt Droning Dutchman een kans met de adembenemende video die hij maakte van zijn vakantie op het Griekse eiland Mykonos.

Hieronder op volgorde de vier genomineerde videos.

Powered by WPeMatico