De schrijver van de Songs of Fire & Ice boeken George R.R. Martin heeft een tipje van de sluier opgelicht over de Game of Thrones-prequel die voor HBO gemaakt gaat worden. Heel veel details liet hij niet los in zijn blogpost, maar nu weten we in elk geval hoe we het moeten gaan noemen.

De serie gaat namelijk ‘The Long Night’ heten en speelt zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen van Game of Thrones af. “Het laat zien hoe de wereld van de ‘golden age of heroes’ naar het donkerste punt in de historie van Westeros gaat. De vreselijke geheimen van die historie, de oorsprong van de white walkers, de mysteries van het Oosten en de legendarische Starks – al die verhalen zijn niet wat we denken” volgens het blog.

naomi-watts
Naomi Watts, de eerste bevestigde ster die een rol gaat spelen in de serie.

Powered by WPeMatico