In februari van dit jaar bracht Blizzard het populaire Warcraft III wat meer tot leven. Het was nog niet de update waar fans op zaten te wachten. Maar die volgt nu een maand of 8 later alsnog. Blizzard is klaar voor de lancering van Warcraft 3: Reforged, het is een volledige remake van de Warcraft 3 real-time strategy klassieker uit 2002. Reforged zal alle content bevatten van Reign of Chaos, alsmede ook de Frozen Throne uitbreiding, en een speciale Spoils of War editie.

Dit toch revolutionaire real-time strategiespel heeft de basis gelegd voor de meest epische verhalen van Azeroth. Gevolgd natuurlijk door het enorme succes van World of Warcraft.

Trailer Warcraft III: Reforged Gameplay

Uiteraard is er ook een eerste trailer met gameplay beelden beschikbaar. Je ziet nu de klassieke units van Warcraft III in 4K, met uiteraard bijgewerkte animaties die de karakters tot leven brengen zoals je niet eerder hebt gezien. Kies weer voor de Orcs, de Humans, de Night Elves of de Undead, verzamel resources, bouw je basis en train je leger.

War has returned.

Powered by WPeMatico