De kandidaten van Wie is de Mol 2019 zijn bekend. Niet omdat de AVROTROS ze bekend heeft gemaakt, maar omdat een muurschildering in Colombia is ontdekt. Het programma was van plan de eerste hints te droppen en dan later de kandidaten bekend te maken, maar dat is nu dus uitgelekt.

Dat seizoen 2019 was opgenomen in Colombia was al langer bekend omdat de crew daar gespot zou zijn. Op onderstaande tekening zijn de kandidaten te zien. Nu is het echter de kwestie van op ieder poppetje een naam plakken, maar dat is eerlijk gezegd best lastig… Lil Kleine en Ireen Wüst worden genoemd maar die zie ik er niet in. Wie herken jij?

Dit bericht bekijken op Instagram

BREAKING!! De kandidaten zijn gevonden! Herken jij ze? #widm @detunnelvisie

Een bericht gedeeld door Felix – Wie is de Mol? (@felixwidm) op

Powered by WPeMatico