Laten we eerst even de verwarring weghalen, La Forêt is een onheilspellende Franstalige 6-delige miniserie op Netflix die zich afspeelt in de Franse Ardennen, waarbij een tienermeisje verdwijnt uit een dorp en de plaatselijke politie en een bezorgde lerares een web van schokkende geheimen ontdekken.

– Op de informatiepagina van Netflix wordt de serie La Forêt vertaald naar The Forest en zie je een franstalige videoclip van de film The Forest welke zich bij de Mont Fiji afspeelt. Ook sommige websites hebben deze fout gekopieerd. –

Maar terug naar de Netflix serie La Forêt (6 afleveringen) omdat ook dit weer een serie is waarvoor je zomaar dit troosteloze herfstweekend op de bank kunt gaan doorbrengen. La Forêt is misschien niet de meest flitsende serie lijkt het maar de plot en de spanning mogen er weer wezen.

In Montfaucon een rustig en klein dorpje in de Franse Ardennen verdwijnt Jennifer, een meisje van zestien in het bos nadat ze haar Franse leraar midden in de nacht heeft gebeld. Océane en Maya haar twee beste vriendinnen vermoeden dat er niets ernstig aan de hand is en dat ze vanzelf weer terugkomt. De lokale Politie gaat echter toch op zoek en ontdekt een aantal vreemde dingen waardoor het verhaal een andere wending krijgt.

Powered by WPeMatico