Op 7 en 8 februari 2019 staat alweer de derde editie van YoastCon op het programma. Een interactieve conferentie die volledig gefocust is op zoekmachine optimalisatie (SEO) en online marketing. De conferentie zal gehouden worden in Nijmegen en tijdens deze twee dagen delen een groot aantal nationale en internationale experts hun eigen SEO en online marketing kennis die jij onmiddellijk zelf toe kan gaan passen.

Er zijn in totaal 9 keynote speakers, en 11 parallel sessies waar je in een wat kleinere setting dieper duikt in de verschillende onderwerpen die jou aanspreken. En naast de tips van de vele experts is het natuurlijk ook mogelijk om gericht vragen te stellen over jouw eigen website, platform, webshop of blog. En is het verder ook een mooie kans om een berg interessante mensen te ontmoeten, die hier allemaal met dezelfde reden zijn als jijzelf. Nieuwe kennis opdoen, of delen! Onderwerpen als: Page Speed Optimization, User Research, SEO copywriting, Web Marketing, The Knowledge Graph, Branding, Reputation management, Advanced SEO/Link Building en meer komen uitgebreid aan bod.

YoastCon is an SEO conference that goes deeper and wider than most other SEO conferences.

Powered by WPeMatico