Dat we bij DutchCowboys een voorkeur hebben voor nieuwe technologie en auto’s hoeven we niemand meer uit te leggen. Steeds vaker komen deze twee samen waardoor het alleen nog maar leuker en boeiender wordt. En al helemaal als Jaguar, een van de mooiste automerken, komt met een volledig elektrisch aangedreven I-PACE. Een auto die direct in de hoogste categorie thuishoort wat betreft uiterlijk en prestaties.

Nu hebben we daar meestal wel een eigen mening over maar in dit geval geven we ons over aan een notoire Tesla-rijder. Waarom? Omdat dit nu juist de auto is die een regelrechte concurrent is van Elon Musk zijn troetelkindje. Wat zijn de verschillen tussen auto’s die zijn gemaakt door een Britse autofabrikant en een Amerikaanse tech-guru? We laten Tesla-rijder Joost aan het woord. Het leuke detail is dat zijn broer Bas inmiddels ook behept is met het virus van elektrische auto’s en heeft gekozen voor een I-PACE, waarin hij vanaf 1 januari hoopt rond te rijden.

Is een I-PACE leuker dan een Tesla?

Een weekend in een Jaguar I-PACE, Jaguar’s eerste volledig elektrische auto. Dat lijkt ons wel wat! Een vergelijking die veel mensen gelijk zullen trekken is met het Amerikaanse Tesla. Een automerk dat inmiddels al jaren met succes elektrische auto’s op de markt brengt. In de pers wordt dit al een tijdje als dé benchmark voor elektrische auto’s gezien. Eens kijken of de Britten een geduchte concurrent op de markt hebben gezet!

Jaguar I-Pace (3)
Eens kijken of de Britten een geduchte concurrent op de markt hebben gezet!

Powered by WPeMatico