Vandaag is blijkbaar trending de hashtag #BeginARelationshipIn4Words en dat op de dag dat eigenlijk de hashtag #WorldKindnessDay het meest populair zou moeten zijn. Het is namelijk 13 november en iemand heeft ooit bedacht dat dat de dag zou moeten zijn dat we vriendelijk voor elkaar moeten zijn. Wij zeggen dan, vandaag mag je lopen saggerijnen als ja dan de rest van het jaar maar aardig bent. Een dag aardig zijn per jaar is een kansloos initiatief toch.

Maar goed die eerste hashtag die dus ook trending is #BeginARelationshipIn4Words is misschien veel leuker en haalt de creativiteit in mensen hopelijk weer een beetje naar boven. Wie hem ooit heeft verzonnen en waar het idee vandaan komt is vrijwel nooit te achterhalen. Bijzonder is dat dit soort lol nog steeds op Twitter het meest succesvol is. Deels door het boosten van de hashtag, deels door de eenvoud van iets plaatsen en ook omdat het nog steeds hier eenvoudig is om alles wat mensen bedenken te ordenen.

credit
Here’s my credit card.

Powered by WPeMatico