Sonos is een samenwerking aangegaan met het toonaangevende Deense designmerk HAY. Samen hebben ze vijf exclusieve Sonos One-edities ontwikkeld die sinds vorige week verkrijgbaar zijn. Deze collectie was voor het eerst te zien tijdens de Salone del Mobile in Milaan en omvat de kleuren Forest Green, Pale Yellow, Soft Pink, Light Grey en Vibrant Red.

Samenwerking met HAY

De samenwerking is het resultaat van het streven van beide bedrijven om toegankelijke en geavanceerde producten te creëren die passen in het moderne dagelijkse leven. De exclusieve collectie is speciaal ontworpen om modern design samen te brengen met fantastisch geluid. Daarom zijn er vijf Sonos One speakers in een bijzonder jasje gestoken. Iedere kleur heeft namelijk ook nog een eigen bestemming.

Zo is de gele versie bedoeld voor keukens en badkamers met roestvrijstaal en porselein. De groene tint doet mensen denken aan potten of planten bij het raam. Lichtgrijs is voor iedereen. Roze is de kleur die ons verbindt met de mode. En het iconische rood is de laatste kleur gekozen voor deze collectie, omdat dit zo’n opvallend contrast creëert ten opzichte van meubels.

Bij HAY zijn geen twee producten hetzelfde. Voor mij moet ieder voorwerp zijn eigen kleurencombinatie hebben: een stoel, een tandenborstel en een item van porselein hebben nooit dezelfde kleur, maar ze kunnen elkaar wel aanvullen. Voor de Sonos-collectie haalden we onze inspiratie uit ons dagelijks leven thuis. We wilden kleuren creëren voor iedereen.

– Mette Hay, medeoprichtster van HAY.

Powered by WPeMatico