Nationale-Nederlanden lanceert in samenwerking met TDE en Triple Double sportmarketing de eerste slimme medaille. Deze medaille toont met foto’s en individuele statistieken het persoonlijke hardloopverhaal van iedere deelnemer aan hardloopevenementen. Deze NN Running Story kan door de lopers zelf verder worden gepersonaliseerd en eenvoudig via social media worden gedeeld. Deelnemers aan de NN Zevenheuvelenloop hebben op 18 november de primeur.

Smart Medal

De Smart Medal is een echte medaille, voorzien van een chip. Deelnemers aan een hardloopevenement scannen de chip op de medaille met de gratis Smart Medal-app op hun smartphone. De loper ziet vervolgens aan de hand van foto’s en individuele statistieken zijn persoonlijke Running Story, met een fraaie terugblik op het hardloopevenement en de geleverde prestatie.

NN - Smart Medal
De Smart Medal

Powered by WPeMatico