Na alle successeries over drugskartels, het onderwerp spreekt ons blijkbaar allemaal aan, is het vanaf vandaag de eer aan Narcos Mexico. De eerdere series gingen vooral over het leven van drugsbaas Pablo Escobar uit Colombia. Drie seizoenen lang konden meekijken met Pablo op basis van werkelijk gebeurde feiten. Hoe het afliep weten we ook. Een final shot die 1:1 overeenkwam met de werkelijkheid. Netflix kijkend Nederland zat letterlijk aan de buis gekluisterd. Bingewatchen bestond al en dat hebben we geweten.

Na Narcos kwam El Chapo, over het eveneens waargebeurde leven van Joaquin ‘El Chapo’ Guzman. El Chapo staat bekend als de beruchtste Mexicaanse drugsbaron van deze eeuw en de grote man achter het Sinaloa drugskartel. Het verhaal van El Chapo is echter nog lang niet afgelopen omdat de rechtszaak tegen hem nu pas op gang gaat komen. De beelden komen nu niet langer van Netflix maar zijn te volgen op CNN.

Guadalajara kartel
Narcos Mexico gaat over het Guadalajara kartel

Powered by WPeMatico