Samsung is niet de enige met een opvouwbare telefoon. Huawei heeft een privé-demo gegeven aan netwerkbeheerders in Zuid-Korea waarin ook zo’n opvouwbare telefoon is getoond. Het prototype is ook een 5G-toestel en is zo goed als klaar voor de markt, zo zegt ETNews (via GSMArena). Volgens de mensen die het toestel gezien hebben was het opvallend ver in ontwikkeling voor een prototype.

Het is de bedoeling dat het flexibele toestel aanstaande februari op Mobile World Congress in Barcelona gepresenteerd gaat worden. Veel is verder nog niet bekend over het toestel, behalve de grootte van het scherm. Die zou uitgevouwen op 8 inch uitkomen en ingeklapt op 5 inch. Dat is dus nog een stukje groter dan de 7,3 en 4,6 inch display van de Galaxy Flex of hoe het toestel ook gaat heten. Het scherm wordt gefabriceerd door BOE uit Beijing.

prtotype-huawei-flex

Powered by WPeMatico