Playmobil gaat een stapje verder dan alleen het verkopen van de bekende speelfiguren die je in de meeste gezinnen wel gaat tegenkomen met kleine kinderen. Met Playmobil Stories introduceert het merk luisterverhalen om de creativiteit en taalontwikkeling van kinderen verder te stimuleren.

Het is slim bedacht van Playmobil om opnieuw aandacht te creëren voor het merk door de bekende figuurtjes tot leven te laten komen. Met Playmobil Stories krijgen kinderen de kans om in losse verhalen zelf een hoofdrol te kiezen. Op deze manier dragen de verhalen bij aan de creativiteit en taalontwikkeling van kinderen. Ook aan de allerkleinsten is gedacht omdat ouders de tekstballonnen kunnen meelezen. Verder wordt gebruik gemaakt van emoji’s als visuele link naar wat de kinderen horen. Playmobil Stories is gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Er zijn zes luisteravonturen waarbij zij zelf het einde kunnen bepalen. Alles komt aan op wat de kinderen erbij fantaseren.

Playmobil_Stories_agent
Interface van de online aplicatie

Powered by WPeMatico