Prison Break keert terug! Blok je agenda en neem gewoon een of twee dagen vrij. Seizoen vijf van deze populaire serie komt vanaf 1 december in zijn totaal in een keer op Netflix! Overigens zijn seizoen 1 tot en met 4 zeker in deze wintermaanden absoluut een aanrader om gewoon nog een keer te kijken. Why not?

De eerste vier seizoenen van Prison Break waren een wereldwijd een succes. Na seizoen vier heeft FOX in 2017 ook nog een vijfde seizoen gemaakt. Dit seizoen is echter alleen op de Amerikaanse TV uitgezonden.

Vanaf 1 december zal seizoen vijf net als de overige seizoenen ook beschikbaar komen op Netflix. Ze hebben de rechten voor een langere periode vast weten te leggen. Het zesde seizoen van Prison Break is overigens ook al aangekondigd. Vanaf 1 december kun je dus alle negen afleveringen van seizoen 5 bekijken. In het vijfde seizoen van Prison Break gaat het om Lincoln Burrows die samen met zijn oud kameraden op zoek gaat naar Michael die kennelijk nog in leven is…

Powered by WPeMatico