Ooit gehoord van Native Dubbing AI-technologie, wij nog niet maar na het zien van onderstaande video zijn we verkocht. Nu is dubbing geen nieuw begrip en betekent het letterlijk het nasynchroniseren van teksten van acteurs in de geluidsstudio. Native dubbing gebruikmakend van AI technologie gaat gelijk 3 stappen verder. Het gaat hier niet langer om het nasynchroniseren van teksten maar om in welke taal dan ook een volledige vertaling visueel te laten uitspreken. Als je het ziet denk je echt ‘wat gebeurt hier’. Eigenlijk is het de reinste mind-fuck alleen deze is echt. Een technologisch hoogstandje wat het begin is van weer een nieuw tijdperk

Het doel van de bedenkers van Synthesia is om de taalbarrière in een video te laten voor wat hij is en de makers ervan een technologie te bieden waarmee zij om het even in welke taal dan ook een veel groter publiek kunnen bereiken.

Powered by WPeMatico