McDonald’s heeft een leuke stunt bedacht in samenwerking met Volkswagen. Ze maakten een hele speciale Volkswagen e-Golf (dus elektrisch) die de McDrive Edition heet en echt speciaal is bedoeld om je trip langs de McDrive te verbeteren. Hij is niet te koop, maar wordt aan het Ronald McDonald kinderfonds aangeboden om per opbod verkocht te gaan worden aan een échte McDonald’s-enthousiast.

Het Ambience Control System laat je de ‘ideale’ mood creëren door een uitgebreid aanbod van zowel muziek als sfeerverlichting, inclusief het ‘sfeergeluid’ van de binnenkant van een McDonald’s! In het dashboardkastje zit het speciale ‘Electric Heating Compartment’ dat je McDonald’s heerlijk warm kan houden, maar ook aan het drinken is gedacht: het Cupholder Cooling System houdt je drankjes koud.

Powered by WPeMatico