Volkswagen wil eigenlijk zoals iedereen wel inspelen op de nieuwe madness #1 Black Friday. De dag die inmiddels ook in Nederland vrijwel alle andere koopjes- en feestdagen volledig doet verbleken. Het is de dag dat er wat te halen valt, met kortingen die het extra aantrekkelijk maken.

En dan komt Volkswagen ook met een Black Friday koopje, de Touareg R-Line Black Style met geheel in ‘style’ een prachtige black-on-black look. Een uitvoering die zwarter is dan de zwartste SUV ooit in het gamma van Volkswagen. Eigenlijk gewoon een bloedmooie speciale editie die, en we verklappen het maar als vast, het gehele in de showroom staat, 365 dagen Black Friday.

No more chrome

Bij de Touareg R-Line Black Style is alle chroom vervangen door donkerste materialen. De Touareg R-Line Black Style is pas helemaal af als je het stylingpakket combineert met de 21-inch hoogglans zwarte Suzuka-velgen en de Deep Black pareleffect. Wat er dan staat ie gewoon een ongekend mooie zwarte Touareg, met dank aan Black Friday.

touareg-r-line-blackstyle-4-425469

Powered by WPeMatico