Dogs of Berlin is een 10-delige Netflix original en tevens de tweede Duitse productie na Dark voor Netflix. In Dogs of Berlin zien we twee contrasterende Berlijnse Politieagenten Erol Birkan en Kurt Grimmer die de moord onderzoeken op de fictieve Duits-Turkse voetbalster Orkan Erdem. Deze moord zet de stad Berlijn letterlijk in vuur en vlam met een longlist van potentiĆ«le verdachten: neo-nazi’s uit Berlijn-Marzahn, de Turkse familieclan met betrekking tot de bekende voetballer, voetbalfans, de Berlijnse maffia … of gaan de inmiddels verzamelde bewijzen zover dat zelfs de hoogste macht van de hoofdstad er bij betrokken is?

Om de waarheid te achterhalen worden de twee politieagenten, die tegen hun wil een team vormen, gedwongen tot een territoriale strijd met de Berlijnse onderwereld die hen confronteert met hun eigen menselijke zwakheden en criminele activiteiten. Dogs of Berlin duikt diep in de tijdgeest van de Duitse hoofdstad, waar verschillende culturen en levensstijlen samenkomen in een smeltkroes van hoop, dromen en harde misdaad.

Powered by WPeMatico