De laatste maand van het jaar staat voor de deur. Met uiteraard weer veel nieuwe content die beschikbaar komt op Netflix. Ideaal voor als je rondom kerst of oud & nieuw lekker wat dagen vrij hebt. Netflix is natuurlijk ook al even bezig geweest om het aantal kerstfilms aan te vullen. Hopelijk komen ze voor kerst dan nog met Home Alone, Die Hard en Gremlins.

Netflix Original Series

Zoals altijd beginnen we met een overzicht van alle nieuwe Netflix Original Series. Iets waar Netflix natuurlijk altijd de focus op heeft. Deze Original series komen vaak helemaal in een keer beschikbaar om te bingen, op een paar uitzonderingen na waarvan er wekelijks een nieuwe aflevering toegevoegd zal worden.

Dogs of Berlin

Dogs of Berlin is een 10-delige Netflix original en tevens de tweede Duitse productie na Dark voor Netflix. In Dogs of Berlin zien we twee contrasterende Berlijnse Politieagenten Erol Birkan en Kurt Grimmer die de moord onderzoeken op de fictieve Duits-Turkse voetbalster Orkan Erdem. Deze moord zet de stad Berlijn letterlijk in vuur en vlam met een longlist van potentiële verdachten: neo-nazi’s uit Berlijn-Marzahn, de Turkse familieclan met betrekking tot de bekende voetballer, voetbalfans, de Berlijnse maffia … of gaan de inmiddels verzamelde bewijzen zover dat zelfs de hoogste macht van de hoofdstad er bij betrokken is?

Dogs of Berlin komt beschikbaar vanaf 7 december 2018.

The Ranch: Deel 6

Alweer het zesde deel van The Ranch. Maar na het einde van deel 5 is het maar de vraag of het nog net zo leuk gaat worden als de eerdere seizoenen. Want we zien Rooster in dit deel niet meer terug. En hij was juist een van de smaakmakers van de serie. Stiekem hopen we natuurlijk nog op een terugkeer, maar het heeft er alle schijn van dat Colt en Beau met zijn tweeën de Iron River Ranch moeten gaan runnen. Of gaan Joanne en Abby een handje helpen.

The Ranch: Deel 6 komt beschikbaar vanaf 7 december 2018.

De overige Netflix Original Series die deze maand beschikbaar komen zijn:

 • Plan Coeur (The Hook Up Plan), beschikbaar vanaf 7 december 2018.
 • El Recluso, beschikbaar vanaf 7 december 2018.
 • Pine Gap, beschikbaar vanaf 7 december 2018.
 • Nailed It! Holiday, beschikbaar vanaf 7 december 2018.
 • Cuckoo, seizoen 4, beschikbaar vanaf 14 december 2018.
 • Fuller House, seizoen 4, beschikbaar vanaf 14 december 2018.
 • Travelers, seizoen 3, beschikbaar vanaf 14 december 2018.
 • The Protector, beschikbaar vanaf 14 december 2018.
 • Sunderland Til I Die, beschikbaar vanaf 14 december 2018.
 • Tidelands, beschikbaar vanaf 14 december 2018.
 • Chilling Adventures of Sabrina, deel 1: “Chapter Eleven: A Midwinter’s tale, beschikbaar vanaf 14 december 2018.

Powered by WPeMatico