De enorme hoeveelheid prikkels die je doelgroep over zich heen krijgt neemt alleen maar toe. Hoe zorg je ervoor dat je in dat enorme reclamelandschap positief opvalt. Niet door vooraan te lopen of te schreeuwen, wel door de boodschap en de vormgeving goed op elkaar af te stemmen en te bewaken.

Herkenbaarheid van je brand speelt een belangrijke rol in de customer journey. Ook latent pakt je doelgroep uitingen van je campagne op. Dat zorgt ervoor dat er op een keuzemoment de voorkeur uit kan gaan naar datgene wat hij al heeft gezien of wat over heeft gehoord. De beslissing wordt gemaakt op basis van een onbewust emotioneel niveau. Dit niveau wordt beïnvloed door de journey die je klant doorgaat. Benader jij Content Marketing vanuit de klant?

Content Marketing houdt zich bezig met strategie, branding en creatie. Ken je klant en blijf herkenbaar. Tools die daarbij helpen zijn onmisbaar.

Powered by WPeMatico