De oorlog om tiberium is opnieuw van start gegaan. Electronic Arts heeft vandaag Command & Conquer: Rivals uitgebracht. Een dynamisch, real-time actiestrategiespel (RTS) voor Android- en iOS-apparaten.

Deze game is specifiek voor mobiele platformen gemaakt, biedt innovatieve player versus player (PVP)-gameplay, inclusief een intuïtieve besturing waarmee spelers hun inspanningen kunnen concentreren op strategie en techniek tijdens 1v1-gevechten. Uiteraard is dit ook weer een strijd tussen GDI en NOD.

Command & Conquer

In Command & Conquer: Rivals moeten spelers hun factie naar de overwinning leiden en kiezen uit twee facties: het hi-tech Global Defense Initiative (GDI) of de dynamischere Brotherhood of Nod. De strijd woedt tussen de machtige kolonel Jackson en de populaire Kane.

Geheel in de lijn van de iconische RTS-serie zijn planning en tactische uitvoering cruciaal om te winnen. Acties zijn snel en waanzinnig, en elke match vereist een unieke benadering waarbij spelers hun beste combinatie van infanterie, tanks, vliegtuigen en monstermachines moeten creëren om een tegenstander te verdedigen en te ontwijken.

tutorial
Na een korte tutorial ben je klaar voor de strijd tegen andere spelers.

Powered by WPeMatico