Sinterklaas is weer terug naar Spanje, dus kunnen we het gaan hebben over kerstmis. Vandaag is het moment dat op veel plekken in Nederland de kerstbomen tevoorschijn komen. Daar waar heel de wereld al helemaal in kerstsfeer was, begint het in Nederland nu ook echt. En dus trappen supermarktketens Plus en Jumbo vandaag ook gelijk af met een eigen kerstcommercial.

Plus

Kerst is bij uitstek de tijd om samen te zijn en te genieten van goed eten. Familietradities zijn in deze periode ook heel belangrijk. Niet alleen de traditie van hoe we kerst met elkaar vieren. Maar ook de traditie van wat we eten. In deze nieuwe korte film van Plus zien we een vrouw die met haar familie een prachtige kerstavond voorbereidt. Onder toeziend oog van haar moeder maakt ze een heerlijke rollade klaar, waarbij ze het traditionele familierecept stap voor stap volgt. Maar gaandeweg komen we erachter dat deze kerst anders is dan anders…

Powered by WPeMatico