De OnePlus 6T is sinds 6 november in Nederland verkrijgbaar. Toen deze smartphone eind oktober werd gepresenteerd in New York zetten we de specificaties van de OnePlus 6T al op een rij. Maar hoe doen die specificaties het in de praktijk? We hebben de smartphone een maand getest en delen onze bevindingen graag met je!

Gemakkelijk van smartphone switchen met OnePlus Switch

Om de OnePlus 6T echt goed te kunnen testen, heb ik ‘m een maandje in gebruik genomen. Daarvoor moest ik mijn Samsung Galaxy S7 – die zijn beste tijd ondertussen wel gehad heeft – even aan de kant zetten.

Nu deed dat me niet zoveel, maar ik wilde de gegevens van mijn oude telefoon wel behouden. Dat is natuurlijk geen probleem met de huidige Switch-apps.

Dus ik heb mijn nano-SIM uit m’n Galaxy S7 gehaald, in een van de twee simkaartsloten van de OnePlus 6T gestopt (Dual SIM) en de OnePlus Switch app aangezwengeld.

De app kan gegevens van andere OnePlus-toestellen, iPhones en overige smartphones overzetten naar je nieuwe telefoon. De app is super gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat binnen enkele minuten alle gegevens die je wilt overzetten op je nieuwe toestel staan.

So far, so good!

Powered by WPeMatico