2018 loopt richting het einde en zoals eigenlijk ieder jaar was het ook de afgelopen 12 maanden weer smullen op entertainment gebied. Vele trailers en nieuwe films zijn al de revue gepasseerd.

Black Panther, en Marvel’s Infinity War waren flinke kaskrakers. Jurassic World: Fallen Kingdom was genieten voor jong en oud. Alicia Vikander had de perfecte rol in Tomb Raider, en Insidious: The Last Key was heerlijk griezelen.

Movie Mashup

Maar ook Deadpool 2, A Quiet Place, Mortal Engines, Hereditary, Annihilation, Overlord, The Predator, Ocean’s 8, Mile 22, Ready Player One, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, The Girl in the Spider’s Web, Robin Hood, Bohemian Rhapsody, Mission: Impossible – Fallout, Venom, Bumblebee, Maze Runner: The Death Cure, Solo: A Star Wars Story, Aquaman, Ant-man and the Wasp, Slender Man, The First Purge, You Were Never Really Here, Halloween, Sicario: Day of the Soldado, Peppermint, Death Wish, The Nun en Mary Poppins Returns mogen natuurlijk niet ontbreken.

Louis Plamondon, beter bekend als Sleepy Skunk, heeft weer een meeslepende film mashup gemaakt van 2018. Alle blockbusters en nog veel meer komen aan bod in deze bijna 7 minuten durende video.

Checken welke film bij welk shot hoort, doe je in dit overzicht. En anders gewoon lekker genieten van deze ultieme movie mashup van 2018

Enjoy 😉

Powered by WPeMatico