Fans van ‘The Kardashians’, ‘The Real Housewives’ en al die andere Amerikaanse reality tv zullen blij zijn want vanaf vandaag is hayu, een ‘subscription video-on-demand’ in Nederland beschikbaar. Hayu brengt 24/7 de populairste reality content waaronder Keeping Up with the Kardashians en alle spin-offs daarvan, de franchises The Real Housewives en Million Dollar Listing, Below Deck en Made in Chelsea naar de huiskamer, op je smartphone, op je PC of waar je ook bent.

The Kardashians 24/7

Ga er maar aan wennen dat deze vorm van premium content, you love it or you hate it, steeds vaker aangeboden gaat worden. Betaalzenders groeien in populariteit waar ‘gewone televisie’ het steeds moeilijker lijkt te hebben. The Kardashians zijn een wereldwijd fenomeen, niet alleen op TV maar ook op Instagram en andere kanalen. De fanbase is ongekend groot in alle leeftijden. Wie denkt dat op video-on-demand diensten als hayu niemand zit te wachten kan zich lelijk vergissen. Dit is meer dan waarschijnlijk het model voor de toekomst. Jouw favoriete series achter een betaalmuur. Eenmaal ingeschreven heb je 24/7 toegang tot content die jou aanspreekt. Netflix is een inkopper maar wel het beste voorbeeld.

hayu_Real_Housewives_Of_BeverlyHill
Real Housewives Of BeverlyHills

Powered by WPeMatico