Als je ooit van de Manga of Anime My Hero Academia hebt gehoord heb je al een voorsprong op mij als degene die deze game heeft bekeken. De Anime gaat al het vierde seizoen in sinds het in 2014 voor het eerst op tv kwam en als My Hero’s One Justice één ding heeft bereikt dan is het dat ik wel even ga kijken of ik die serie niet ergens kan gaan checken.

In de serie heeft zo’n 80 procent van de mensen op de wereld een zogenaamde quirk, oftewel een speciale gave. Izuku Midoriya is een jongetje dat ook graag een held wil zijn, ondanks het feit dat hij geen quirk heeft en daarom zelfs gepest wordt. Als hij toch probeert zijn vriend te redden krijgt hij van All Might, de grootste held ter wereld, diens ‘One For All’ quirk. Terwijl Izuku en zijn vrienden op de U.A. High School trainen om de nieuwe generatie superhelden te worden krijgen ze het aan de stok met de League of Villains die door All Might’s nemesis All For One wordt gerund.

Powered by WPeMatico