Van de Koningin Emma Pontjesbrug, de Handelskade tot de Kleine Knip. De mooiste plekken van Curaçao verkennen is nu een heel stuk makkelijker geworden. Want ook het Caribische eiland is inmiddels toegevoegd aan Google Street View. Zo wordt het dus nog eenvoudiger om door de straten van het eiland te navigeren en lokale bedrijven te zoeken.

Curaçao Toeristen Bureau

Google werkte hiervoor samen met het Curaçao Toeristen Bureau om op Curaçao beelden van het eiland in 360 graden te maken. Daarnaast zijn er ook veel 360 graden-panorama’s gemaakt van de mooiste bezienswaardigheden op Curaçao’s. De beelden zijn allemaal gemaakt met de Street View Trekker, een rugtas waar een camera uitsteekt. Grote Knip, Playa Grandi en nog veel meer locaties zijn op deze manier mooi in beeld gebracht. Zodat jij ook vanuit thuis kan genieten van deze bijzondere omgevingen.

Trekker - Fort Beekenburg
Fort Beekenburg

Powered by WPeMatico