Netflix haalt naast hun eigen ‘Netflix originals’ steeds vaker complete producties uit andere landen. Waar Spaanse series echt een hit zijn geworden (La Casa de Papel en Elite) wil het met producties uit Australië nog niet echt lukken. Pine Gap was een meer dan aardige thriller maar een grote hit is het niet. Tidelands, een achtdelige serie is eigenlijk iets ouder maar komt nu pas uit en ook deze serie zal waarschijnlijk niet de toptien lijstjes gaan halen.

In de serie keert een vrouw terug uit de gevangenis in haar geboortedorp Orphelin Bay. Op het moment dat ze denkt dat alles weer z’n oude gangetje gaat spoelt er een lijk aan op strand. Het is het begin van een bizarre reeks van gebeurtenissen met in de hoofdrol een stelletje sexy gevaarlijke half-siren (half-mensen) die Tidelanders worden genoemd.

Powered by WPeMatico