Facebook heeft met de feest- en vakantiedagen in aantocht een aantal nieuwe camera updates uitgerold voor Messenger. Het wordt nu onder meer mogelijk om AR-stickers toe te voegen en je berichten voor vrienden en familie nog leuker te maken. En ook de populaire Boomerang functie komt nu beschikbaar in Messenger. Zo heeft Facebook gisteren aangekondigd.

Feestdagen

Volgens Cheramie Cheung, Product Manager van Messenger, gaan deze nieuwe camera updates helpen bij het verspreiden van onze kest- en nieuwjaarswensen. Rondom de feestdagen is ook een van de populairste momenten van het jaar om Messenger te gebruiken voor contact met vrienden en familie. Kerstmis en Oud en Nieuw zijn qua gebruik en het aantal berichten dat wordt verzonden zelfs de belangrijkste dagen van het jaar voor Messenger.

Camera effecten

Omdat iedere dag meer dan 20 miljoen mensen camera effecten gebruiken om zowel foto als video berichten te versturen via Messenger, was het tijd voor wat nieuwe manieren om deze berichten te versturen. Dat doen ze met de uitrol van ondermeer Boomerang en Selfie, alsmede nieuwe AR (Augmented Reality) stickers en speciale effecten voor de feestdagen.

In totaal zijn er vijf nieuwe functies toegevoegd aan de camera in de Messenger-app.

Camera_Updates_3_Features
Camera updates