Lexus is het premium merk van Toyota en maakt al jaren auto’s die zich onderscheiden door een hoge mate van luxe en innovatie. Toch is het merk in Nederland nog steeds na al die jaren niet echt doorgebroken. Daar moet met de komst van de nieuwe Lexus UX nu echt verandering in gaan komen. De fraaie crossover die we inmiddels al hebben kunnen zien op de LA Motorshow is op details luxer uitgevoerd en uitgerust met nog meer innovatieve technologieën. Maar ook andere punten zoals het portiergeluid, bekleding en een slimme achterklep zijn onderdeel van de innovatiedrang van het Japanse automerk.

Naast een opvallend ontwerp en dynamische prestaties moeten nieuwe UX-eigenaren straks ook het vakmanschap en de innovatie kunnen gaan ervaren van de nieuwe crossover die vanaf maart 2019 in de Nederlandse showroom staat. Lexus heeft zeven eigenschappen benoemd die de nieuwe Lexus UX moeten onderscheiden van de concurrentie.

Zeven-unieke-kenmerken-van-de-nieuwe-Lexus-UX-3
De nieuwe Lexus UX in het laboratorium