Veel glitches beschikbaar, maar welke werkt er nog?

Sinds 30 november is er in Red Dead Redemption 2 ook een online mode beschikbaar. De online variant van deze zeer lucratieve game bevindt zich nog in de bètaperiode, er is volgens veel spelers ook nog een heleboel te verbeteren. Toch brengt zo’n bètaversie ook voordelen met zich mee, er zitten nog allerlei foutjes in die je als speler mooie kansen bieden.

Online money glitch

Wanneer je op YouTube ‘Read Dead Redemption 2 money glitch’ intikt, verschijnen er allerlei video’s van personen die claimen de perfecte glitch te hebben gevonden. Game-ontwikkelaar Rockstar is natuurlijk ook niet op z’n achterhoofd gevallen, zij zien dit soort video’s ook verschijnen en zorgen snel voor patches waardoor de glitches niet meer werken. De glitch die wij hieronder beschrijven werkt nog, maar wacht niet te lang als je er gebruik van wilt maken!

Om je hoeveelheid goud oneindig op te kunnen hogen, heb je een award nodig die je kunt resetten. Je bekijkt je behaalde awards door het spel te pauzeren en vervolgens naar ‘Progress’, ‘Awards’ te gaan. In dit geval maken we gebruik van de Trade award ‘Sell herbs to a doctor’. Heb je deze award nog niet behaald? Je kunt in Valentine of Manzanita Post gemakkelijk veel herbs verzamelen. Verkoop ze aan een dokter om de award te behalen. 

Nadat je de award hebt behaald, doorloop je onderstaande stappen om goud te verdienen:

  • Pauzeer het spel, ga naar ‘Progress’, ‘Awards, ‘Trade’.
  • Selecteer de ‘Sell herbs to a doctor’ award.
  • Druk op vierkantje (PS4) om de award te resetten.
  • Verbreek direct hierna de internetverbinding.
  • Herstel je internetverbinding.
  • Druk op ‘OK’ bij de melding over de verbroken verbinding.
  • Ga terug naar ‘Free Roam’ en bekijk je opgehoogde goudvoorraad.
  • Herhaal bovenstaande stappen tot je voldoende goud in bezit hebt.