Eindelijk is er voor Twitter weer de mogelijkheid om je tijdlijn in chronologische volgorde te zien. Dat is voor nu in ieder geval mogelijk voor iOS gebruikers. Het is een functie waar veel gebruikers op zaten te wachten. De uitrol voor Android zit er eveneens aan te komen. En datzelfde geldt hopelijk ook voor desktop.

Twitter luistert naar gebruikers

Twitter draagt bij aan het publieke debat door op het juiste moment de juiste Tweets te laten zien. De tijdlijn moet een up-to-date reflectie zijn van gesprekken die op dat moment op Twitter gevoerd worden.

Gebruikers vinden Twitter nog relevanter en nuttiger als de standaard instelling ‘toon de beste Tweets eerst’ toegepast wordt. Maar niet iedereen geeft hier de voorkeur aan.

Bij Twitter streeft men naar een balans tussen de meest recente en de meest belangrijke Tweets, maar weten ze dat dit niet altijd perfect lukt. En dus hebben een aantal gebruikers aangegeven bij belangrijke gebeurtenissen of het laatste nieuws liever Tweets te zien in omgekeerde chronologische volgorde of zelfs alleen de meest recente tweets.