Sportzender Ziggo Sport is benieuwd welke veelbelovende jonge sportheld de beste was van 2018. Max Verstappen beleefde een topseizoen in de Formule 1 met maar liefst 11 podium plaatsen en voetballers Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt gooide hoge ogen bij de Europese topclubs met hun optredens voor Ajax in ondermeer de Champions League en natuurlijk het Nederlands elftal, dat zich onlangs kwalificeerde voor de halve finales van de Nations League. Op Instagram liet Ziggo daarom de volgers kiezen wie de beste van de drie was in 2018. Een stroom aan reacties volgde, maar dat bood geen uitsluitsel voor een winnaar en dus gooien de drie topsporters het over een andere boeg.

View this post on Instagram

| Wie van deze veelbelovende Nederlandse sporthelden was de beste in 2018? @maxverstappen1, @frenkiedejong of @mdeligt_? Reageer hieronder! 2018 was een mooi jaar voor onze sport sponsorships! Max Verstappen beleefde zijn beste F1 seizoen tot dusver met 11 podiumplekken en Ajax maakte indruk met onder andere de sterren Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt.

A post shared by Ziggo (@ziggo) on