Niet alleen games voor op je smartphone of spelcomputer zijn populair, ook bord- en kaartspellen worden nog steeds veel gepeeld. Er komen geregeld nieuwe op de markt en sommige spellen worden door Kickstarter heel snel een hype.

Ben je van plan binnenkort een spelletjesavond te organiseren? Krijg je tijdens de jaarwisseling vrienden of familie op bezoek en wil je een spel spelen?

Misschien komt bij jou altijd hetzelfde spel op tafel of ben je gewoon toe aan iets nieuws. Wij geven je 5 tips voor leuke kaartspellen!

1. Frank’s Zoo

In dit spel moet je ervoor zorgen om zo snel mogelijk van alle dieren in je hand af te komen. De dieren op tafel worden verslagen door andere (grotere) beesten. Alleen muizen kunnen de olifanten aan en je kunt ook van een mug een olifant maken.

Voor 3-7 spelers

franks-zoo