Met een nieuw jaar voor de deur, ook een nieuwe maand en dus een lading nieuwe series en films die beschikbaar komen op Netflix. We hebben de feestdagen achter de rug. En een spetterende oudejaarsavond voor de boeg. Onderstaande films en series kan je allemaal verwachten tussen 1 en 15 januari 2019. Halverwege de maand volgt er dan weer een update over wat er verder die maand allemaal nog beschikbaar komt.

Netflix in 2018

Het afgelopen jaar zijn er weer erg veel goede series, documentaires en films beschikbaar gekomen via de populaire streamingdienst. Dat zal in 2019 niet anders zijn. Een aantal hoogtepunten van het afgelopen jaar waren:

 • The Haunting of Hill House
 • The 100
 • La Casa de Papel
 • Making a Murderer
 • Bodyguard
 • Elite
 • Wanted
 • Grenseland
 • Narcos: Mexico
 • The Ranch
 • Ozark
 • 13 Reasons Why

1 januari: Nationale Bingewatch-dag

1 januari is al een aantal jaar op rij de dag dat we het meest bingen op Netflix, de verwachting is uiteraard dat het dit jaar niet anders zal zijn. Daarom is deze dag uitgeroepen tot Nationale Bingewatch-dag. Heerlijk natuurlijk om met die onvermijdelijke kater lekker heel de dag op de bank (of in bed) Netflix te kijken. Goed nieuws want ook het nieuwe jaar gaat van start met veel nieuwe series, films en documentaires.

Netflix Original Series

Zoals altijd beginnen we met een overzicht van alle nieuwe Netflix Original Series. Iets waar Netflix natuurlijk altijd de focus op heeft. Deze Original series komen vaak helemaal in een keer beschikbaar om te bingen, op een paar uitzonderingen na waarvan er wekelijks een nieuwe aflevering toegevoegd zal worden.

 • Comedians of the World, beschikbaar vanaf 1 januari 2019.
 • Tidying up with Marie Kondo, beschikbaar vanaf 1 januari 2019.
 • Sex Education, beschikbaar vanaf 11 januari 2019.
 • Friends from College, seizoen 2, beschikbaar vanaf 11 januari 2019.
 • Titans, beschikbaar vanaf 11 januari 2019.
 • Back with The Ex, beschikbaar vanaf 11 januari 2019.

Netflix Original Films

 • Lionheart, beschikbaar vanaf 4 januari 2019.
 • Solo, beschikbaar vanaf 11 januari 2019.
 • The Last Laugh, beschikbaar vanaf 11 januari 2019.
 • Revenger, beschikbaar vanaf 15 januari 2019.