Wil je tijdens de jaarwisseling naar een mooie vuurwerkshow kijken? Hier moet je zijn!

Het Nationale Vuurwerk in Rotterdam

Bij de iconische Erasmusbrug kun je kijken naar de grootste vuurwerkshow van ons land. Voor het twaalfde jaar op rij kun je vanaf 22.30u terecht op de kade. Het feest begint dan met een fijne mix van de beste nummers van 2018. Om 0.00u barst het indrukwekkende vuurwerk los boven de Erasmusbrug.

Dit bericht bekijken op Instagram

Wil jij het Nationale Vuurwerk bekijken vanaf een absolute toplocatie? Kom dan naar Triple A – New Year’s Ball; het exclusieve Oud en Nieuw feest van het Nationale Vuurwerk! ???? Waar? In een speciaal opgezette feestzaal op het Leuvehoofd, pal naast de Erasmusbrug! Wanneer? 31 december van 21:00 uur tot 04:00 uur. Wat? De beste muziek van de feestelijkste DJ’s van Rotterdam, met bubbles en oliebollen en het allerbeste uitzicht op de grootste vuurwerkshow van Nederland. ???? Haal snel je kaarten in huis, zodat je zeker weet dat je erbij bent!

Een bericht gedeeld door Het Nationale Vuurwerk (@hetnationalevuurwerk) op