Een nieuw jaar is aangebroken, en dus staat er weer een hoop nieuws te wachten op gebied van entertainment. Het afgelopen jaar kwamen er weer de nodige kaskrakers en blockbusters uit. Dat zal ook dit jaar niet anders zijn. Volgens IMDB staan er voor 2019 (op moment van schrijven) in totaal alweer 4.782 nieuwe films gepland. Hieronder een overzicht van de volgens ons 19 beste films om dit jaar naar uit te kijken. Ze staan in willekeurige volgorde:

1. Captain Marvel

Voor fans van Marvel is het dit jaar weer genieten. Te beginnen natuurlijk met onze nieuwe vrouwelijke superheld, Captain Marvel. De film speelt zich af in de jaren ’90, zoals je direct kunt zien aan het openingsshot met de Blockbuster videotheek. Het is dus een prequel op de meeste Marvel-films die we tot nu toe gezien hebben en hoewel de precieze tijdlijn onduidelijk is voor mensen die de comics niet van buiten kennen gaan we vast nog wel meer van Captain Marvel zien.

In de bios: 6 maart 2019.