Dit artikel is alleen voor als je naar de film Bird Box op Netflix hebt gekeken. Voor Netflix misschien nu al een van de meest succesvolle producties ooit. Maar ook de film met een enorme hoeveelheid pittige kritieken. Bird Box is een film die je geweldig vind of helemaal niet, daar tussenin lijkt weinig te zitten.

Bird Box meer vragen dan antwoorden

Bird Box is een film die je achterlaat met een groot aantal vragen. Dat besef je nog niet als je net hebt gekeken maar naarmate het langer is geleden komen ook de vragen. Wat heb je eigenlijk gezien en wat niet. Wat is echt duidelijk geworden en wat niet. Waarom sterven al die mensen, wat zien ze of wat zien ze niet. Waar komen die ‘monster’ vandaan. Het is een lange vraag waarbij er nauwelijks antwoorden zijn. Al je zit te kijken sleurt het verhaal je mee, en dan is er ineens het einde. En eigenlijk daar beginnen de vragen los te komen want eigenlijk levert de ‘happy ending’ alleen nog maar meer vragen op.

creeepy_gary_Bird_box
In het verhaal beweert creepy Gary de monsters te hebben gezien