Komende week opent de CES (Consumer Electronic Show), de grootste en belangrijkste technologiebeurs ter wereld haar deuren weer in Las Vegas. De CES blijft ons ieder jaar weer verbazen en groeit nog steeds. Dat wil zeggen dat je vandaag de dag soms van hotel naar hotel moet rennen als je de grote persconferenties wilt bijwonen. Wie in Las Vegas is geweest, zal het fenomeen zeker kennen #niettedoen.

Verwachtingen CES 2019

De grote vraag is natuurlijk wie dit jaar de show gaat stelen in Las Vegas en of we echt groot nieuws kunnen verwelkomen. De verwachting is dat dit laatste zo maar kan tegenvallen. Na de explosie van Robotica en AI in 2018 worden er dit jaar vooral veel productverbeteringen verwacht. Maar wie weet wat er toch nog onverwacht voorbij komt. Voice-controlled devices zullen zeker gaan toenemen veelal met Google Assistant of Amazon Alexa. Het smart home blijft een hot topic tijdens de CES. En ook worden er ook meer inklapbare smartphones en tablets verwacht. Het zou het moment voor Samsung kunnen zijn ware het niet dat ze in Zuid-Korea waarschijnlijk weer wachten op het Mobile World Congress in Barcelona.

BMW_Vision_iNEXT
BMW Vision iNEXT straks te zien tijdens de CES in Las Vegas