Samsung kondigde vandaag 3 nieuwe monitoren aan speciaal gericht op werk en gaming. Te beginnen met de minimalistische Space Monitor, deze is ideaal voor op kantoor of thuiswerken. De CRG9 is speciaal voor gaming ontwikkeld. En de UR59C 4K UHD curved monitor sluit tot slot perfect aan op de wensen en behoeftes van content creators.

Al deze monitoren zijn uitgerust met de nieuwste technologie, met maatwerk tot gevolg: ruimtebesparing en extra productiviteit op kantoor en thuis, ultrabrede schermen en levensechte kleuren voor gaming en levensechte details voor contentcreatie.

Space monitor: modern, minimaal, flexibel

De naam zegt het al een beetje, met zijn slanke design en ultieme functionaliteit zorgt de Samsung Space Monitor dat je focus helemaal op het scherm ligt, en deze ook niet zoveel ruimte in beslag neemt. Met de ingebouwde, minimalistische arm creëer je extra werkruimte op je bureau en verhoog je zo de productiviteit. Als je hem even niet nodig hebt, duw je het scherm eenvoudig plat tegen de muur. Alle poorten zijn overigens makkelijk te bereiken en ook de snoeren slim weggewerkt. Het 27 inch model biedt gedetailleerde, haarscherpe beelden in QHD resolutie, terwijl het 32 inch model de content in 4K UHD weergeeft.

De slanke monitorstandaard van de Space Monitor kun je wegklappen in de achterkant van de omlijsting. Daarnaast kantel je de Space Monitor bij gebruik eenvoudig in de richting die je wilt, wat je van een veelzijdige kijkervaring verzekert. Ook verlaag je de monitor probleemloos tot op je bureau. Met de monitorarm wordt kijken niet alleen comfortabeler, ook zijn de power en HDMI-draden erin weggewerkt. Gevolg: een schone, overzichtelijke werkplek. Hij past dus perfect in jouw clean desk policy.

Samsung Space Monitor
Samsung Space Monitor